Faciliteiten buiten

Met onze binnenaccomodatie  hebben wij alles in huis om u een optimale service te garanderen. Maar daar blijft het niet bij… Neem zeker ook even een kijkje buiten onze muren. Bij het zien van onze buitenaccomodatie gaat het zeker bij u kriebelen om uw paard in de openlucht te trainen.

2 buitenpistes

Van respectievelijk 50m op 70m en 20m op 60m

Net als bij de binnenpiste zorgen de afmetingen van deze buitenpistes ervoor dat u op schaal kan rijden van elke internationale ring.

Deze pistes liggen rustig maar centraal, zijn goed verlicht (u traint op gelijk welk moment van de dag) en werden voorzien van een eb- en vloedbodem.

Overdekte stapmolen voor zes paarden

Als extra training of na het rijden plaatst u uw paard in onze stapmolen.  Die is overdekt én verlicht. Bij regen of tijdens donkere wintermaanden blijft onze molen op volle toeren draaien.

Meerdere paddocks

Wij beschikken over één ZANDPADDOCK (van 15m op 30m) en vijf  perfect gedraineerde GRASPADDOCKS  waardoor de paarden jaar in jaar uit buiten kunnen.

Eventing: training en oefenterrein

Op 2 km afstand ligt het eventingterrein van Minderhout. Een schitterend domein waar u naar hartenlust én waarheidsgetrouw kan oefenen.

Minderhout biedt immers als één van de weinigen een erg ruim gebied aan met breed verspreide obstakels. Zo kan u uw paard trainen in een echt crosstempo. Hagen, een water, een stevige afsprong, trakehners,… u vindt het hier allemaal.

Ruiterpaden

Bij het trainen van uw paard mag u wandelen niet onderschatten. Uw paard kan even het verstand op nul zetten en helemaal relaxed de natuur in trekken.